На фінішній прямій

«Останні кроки» залишилося зробити здобувачам освіти 4-го курсу освітньо-професійної програми «Обробка деревини» спеціальності 205 «Лісове господарство» на шляху становлення особистості як фахівця в галузі деревообробних та меблевих технологій.

Не дарма промайнули роки навчання в стінах коледжу, протягом яких студенти здобували знання з профільних фундаментальних фахових дисциплін із урахуванням сучасних досягнень зарубіжної й вітчизняної науки теоретичного та прикладного характеру, досвіду роботи передових підприємств галузі (виробництва) та вимог чинної галузевої нормативно-технічної документації й отримали комплексну підготовку з питань обробки деревини: пиляння, стругання, довбання, свердління; розмітки та розкрою пиломатеріалів; вирізування заготовок; оздоблення, ґрунтування, шпаклювання, шліфування; збирання і монтування столярних і меблевих виробів, лакування.

У четвер, 11 квітня, під керівництвом завідувача навчально-виробничими практиками Андрія Рудика була проведена нарада на тему «Виробнича переддипломна практика» для студентів групи ОД-41 та керівників практики від коледжу. Заступник директора з навчальної роботи Володимир Рева побажав студентам вдалого проходження виробничої практики. Андрій Рудик ознайомив присутніх з переліком базових підприємств та керівниками практики від коледжу, а також наголосив на особливостях ведення методичної документації переддипломної практики. Провідний спеціаліст з охорони праці Ігор Кублінський провів зі здобувачами освіти первинний інструктаж з техніки безпеки, а керівники практики Григорій Пєтухов, Олександр Заканич та Микола Якименко доповнили виступи своїх попередників, акцентуючи увагу студентів на особливостях виробничих процесів, програмі практики, та методиці збору матеріалів для написання звіту з практики і виконання дипломного проєкту.

Тож, майже місяць, з 15 квітня по 10 травня, здобувачі освіти такої прекрасної професії нашого коледжу будуть знайомитися із особливостями технологічних процесів виробництва в цехах і на дільницях 4-ох профільних підприємств Лубенського району Полтавської області та самостійно приймати відповідальні рішення.

Андрій РУДИК, завідувач навчально-виробничими практиками;

фото - Олексій Піддубного, студента групи ОД-41

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 771
Відвідувачів сьогодні: 214
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 268611