Виховний захід «Від екології довкілля – до екології душі»

19 квітня в рамках виховної роботи в коледжі було проведено захід на тему «Від екології довкілля – до екології душі», присвячений Всеукраїнському Дню довкілля зі студентами ІІІ-го курсу груп ЛГ-31 та ЛГ-33 освітньої-професійної програми «Лісове господарство».

Метою виховного заходу було: підвищення свідомості студентів щодо гармонічного існування людини з природою. Здобувачі освіти продовжили формувати екологічну культуру та поняття органічного життя, розширили знання про довкілля і, водночас, усвідомили як важливо бути турботливим господарем.

Під час заходу ведучі розповіли присутнім про те, що Всеукраїнський день довкілля відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з Указом Президента України «Про день довкілля» від 6 серпня 1998 року №855/98 на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій щодо розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією «Дерево-Життя» та іншими громадськими ініціативами.

У третю суботу квітня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього природного середовища – очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

Цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) – Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором і ідеологом всесвітнього Дня довкілля.

Відповідаючи на запитання  про навколишнє середовище, екологію, природу, тваринний та рослинний світ, студенти продемонстрували високий рівень знань, логічне мислення, ерудицію та уважність. Перемогу здобула збірна команда групи ЛГ-31.

Вітаємо переможців!

Лариса ПОЛЯННА викладач;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 274
Відвідувачів сьогодні: 120
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 278966