ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «САДОВО-ПАРКОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

Розвиток зеленого будівництва і садово-паркового господарства України в значній мірі залежить не тільки від економічних, технічних і природних показників країни, а й від рівня підготовки молодших спеціалістів за кваліфікацією «фахівець садово-паркового господарства».

Теоретичні знання фахових дисциплін повинні бути творчо використані для вирішення практичних завдань, пов’язаних з озелененням міст, селищ, приватних територій в умовах інтенсивної господарської діяльності людини.

Найважливішим етапом у підготовці фахівців зеленого будівництва і ландшафтного дизайну є практичне навчання. Воно складає суттєву частину навчального процесу.

Практики проводяться відповідно до навчального плану і «Положення про практики студентів вищих навчальних закладів». На третьому курсі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» передбачено проведення технологічної практики.

Цього року, традиційно, базами практики студентів нашого коледжу є провідні підприємства зеленого будівництва: розсадник декоративних рослин «Осокор», садовий центр «Vert», комунальне підприємство «Конвалія» та приватні організації ландшафтного дизайну.

Протягом технологічної практики студенти поглиблюють свої знання і вдосконалюють професійні навички. Вони досконало вивчають технологію виробничих процесів, вивчають організацію праці і підприємницької діяльності, структуру, спрямованість виробничого закладу, систему оплати та охорони праці, навчаються оформлювати необхідну документацію.

Закласти основи досвіду професійної діяльності, розвинути практичні вміння і навички, забезпечити професійне становлення майбутнього фахівця - ось головна мета практичної підготовки в коледжі.

 

 

 

 

 

 

 

Єлізавета Грибович, голова циклової комісії

спеціальності «Садово-паркове господарство»;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1441
Відвідувачів сьогодні: 162
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 279794