ГОЛОВНЕ СВЯТО КОЛЕДЖУ - ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ 2019 РОКУ

28 червня 2019 року відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам коледжу спеціальностей «Лісове господарство», «Обробка деревини» та «Облік і оподаткування».

Із вітальним словом до присутніх звернувся Роман Сендзюк, побажавши випускникам реалізувати свої наміри у дорослому житті, і наголосив, що молоді спеціалісти разом з дипломами отримали направлення на роботу в  лісогосподарські підприємства Полтавської, Черкаської, Київської Сумської, Чернігівської, Кіровоградської та інших областей.

На свято завітали гості:

  • народний депутат України, заслужений діяч науки і техніки України, доктор медичних та політичних наук, професор – Костянтин Іщейкін;
  • Лубенський міський голова – Олександр Грицаєнко;
  • директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), заслужений діяч науки і техніки України, доктор сільськогосподарських наук, професор – Петро Лакида;
  • виконуючий обов’язки голови Лубенської районної державної адміністрації – Сергій Сіряченко;
  • головний лісничий, перший заступник начальника Київського обласного та по місту Києву управління лісового та мисливського господарства, випускник нашого навчального закладу 1995 року – Руслан Гузенко;
  • начальник управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради – Мирослав Костенко.

 

 

Дипломи з відзнакою отримали: Дарина Даценко, Анна Здоровик, Святослав Калініченко, Олексій Костенок, Владислав Кушнір, Олег Лимаренко, Владислав Мисник, Артур Січкар, Владислав Старокожко та Валентин Черня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анна Здоровик – голова студентської ради коледжу у своєму зверненні ще раз подякувала адміністрації за підтримку, а викладачам - за знання.

 

 

Цього дня також були відзначені старости випускних академічних груп подяками за активну участь у громадському житті навчального закладу – Гліб Коченков, Анна Здоровик, Владислав Старокожко, Артем Бурлака та Анастасія Шикова.

Класні керівники – Оксана Космина, Ангеліна Чичул та Микола Якименко подарували вихованцям музичне привітання. Впродовж урочистостей лунали пісні у виконанні випускниць Олександри Маслак та Ясі Шахунової, а також від ансамблю «Пори року» (Анна Попова, Євгенія Тараненко, Катерина Іванченко, Антнот Охірський, Владислав Ніколенко, Володимир Сластьоненко, Наталія Сайко), художній керівник – Віктор Карпець.

Прозвучали ноти фінальної пісні, об’єднавши виступ викладачів та випускників.

На згадку про випуск-2019 було висаджено магнолію на території навчального закладу.

 

Дорогі наші випускники! Пам’ятайте своїх одногрупників, які протягом цих років навчання у коледжі стали невід’ємною частиною вашого життя. І де б ви у світі не були, пам’ятайте, що на Вас завжди чекатимуть у Лубенському лісотехнічному коледжі. Щасти Вам!

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

фото - Олександра Заканича, Дмитра Кубрака та Олександра Міщенка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 486
Відвідувачів сьогодні: 128
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 274385