2016-09-09

СПІВПРАЦЯ З ВИРОБНИЧНИКАМИ – ЯКІСНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ СПЕЦІАЛІСТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА

Теплими вересневими днями стартувала навчальна практика з дисципліни «Лісові культури і лісомеліорація» для студентів ІІІ курсу спеціальності «Лісове господарство».

Цьогорічна практична підготовка була не звичною в організації та проведенні. Крім оформлення колекції насіння деревних порід, проведення інвентаризації, студенти були залучені до робіт на розсаднику декоративних рослин «Осокор».

Відбулось ознайомлення з підприємством по вирощуванню садивного матеріалу, його структурою, асортиментом рослин, технологією вирощування рослин, машинами та механізмами, що застосовуються. Робочий день був належно організований. Вчасний та комфортний  транспорт до місця практики, спланований та належно продуманий розпорядок дня, харчування студентів, за що хочеться висловити подяку керівництву розсадника Олегу та Андрію Буту. Студенти взяли безпосередню участь в догляді за рослинами. Проявили себе як найкраще: відповідальні, працьовиті, наполегливі, зібрані, організовані.

Гарні враження від практики студентства коледжу, позитивні відгуки керівництва розсадника, залишають перспективу на подальшу плідну співпрацю коледжу з виробництвом, як запоруку якісної підготовки майбутніх фахівців.

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 778
Відвідувачів сьогодні: 216
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 268613