ВЕСНЯНА ЛІСОКУЛЬТУРНА КАМПАНІЯ - СТАРТУВАЛА!

Весняна лісокультурна кампанія відкриває річний цикл для лісівників по проведенню лісокультурних робіт. 

Незважаючи на те, що весна лише нещодавно постукала теплими променями у вікна, садіння лісу йде повним ходом в усіх лісогосподарських підприємствах області. Завчасно підготовлена земля із радістю приймає в своє лоно тендітні сіянці лісових порід, які в майбутньому перетворяться в зелений оберіг Полтавщини.

Не залишаються осторонь цієї благородної справи й наші студенти. З початком березня для студентів ІІІ курсу cпеціальності «Лісове господарство» розпочалась практика з лісових культур. Протягом практики студенти мають можливість не з книжок – теоретично, а практично в реальному житті опанувати садіння сіянців та висівання насіння. 

Для забезпечення продуктивної практики велике значення має співпраця нашого коледжу з Лубенським агролісництвом ДП «Полтаваоблагроліс». Студенти групи ЛГ-31, під керівництвом викладачів Єлізавети Грибович та Олени Дем'яненко, працювали на території сіл Вовчик, Михнівці. На підготовлених для посадки територіях, площею біля 4 гектарів, студенти висаджували сіянці сосни звичайної.

Залишила приємні враження належна організація виробничого процесу, забезпечення студентів продуктами харчування під час практики, забезпечення транспортних витрат, за що хочеться висловити подяку директору агролісництва Кушніру Сергію Васильовичу. Студенти проявили себе якнайкраще: працьовиті, відповідальні, цілеспрямовані.

Це означає що мета практики належно реалізовується: студенти навчаються застосовувати теорію на практиці, а Лубенське агролісництво отримує допомогу у садінні садивного матеріалу і успішному виконанню лісокультурної кампанії.

 

 

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 840
Відвідувачів сьогодні: 326
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 268260