Технологічна практика спеціальності

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.

Під час виробничої технологічної практики студенти детально знайомляться з виробництвом, вивчають технологію, економіку, організацію та управління виробництвом, обладнання, що при цьому використовується, заходи щодо підвищення якості продукції, виконують обов’язки спеціаліста на робочому місці при безпосередньому керівництві з боку фахівців баз практики.

Студенти 3-го курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» проходили технологічну практику в період з 1 по 28 червня 2022 року на відповідних установах та підприємствах різних форм власності та підпорядкованості,  з якими коледжем укладені договори: КПФ «Конвалія», ФГ «Еко-Край», садовий центр «VERT-Вільшанка», ФОП «Тараненко С.І.».

До керівництва практикою залучались від коледжу досвідчені викладачі, від баз практик – фахівці, які консультували студентів щодо користування та оформлення необхідної документації, роз’яснювали правила охорони праці, техніки безпеки і виробничої санітарії, а також відповідальність за виконану роботу.

Після закінчення терміну практики студенти надали керівникам письмовий звіт про виконання програми виробничої практики та здійснили їх захист при комісії.

Підсумки захисту звітів показали, що головні завдання практики студенти виконали, чим закріпили свої теоретичні знання у виробничих умовах.

Єлізавета ГРИБОВИЧ, голова циклової комісії

спеціальності «Садово-паркове господарство»;

фото - студентів групи СПГ-31

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1770
Відвідувачів сьогодні: 514
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266650