2016-11-12

БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ - ПІДВЕЛИ ПЕРШІ ПОПЕРЕДНІ ПІДСУМКИ, ПОБАЧИЛИ ПЕРСПЕКТИВИ ...

Відшуміли декілька місяців навчання.

12 листопада 2016 року в актовій залі коледжу відбулася зустріч адміністрації коледжу і керівників академічних груп з батьками студентів першого року навчання, для того що би підвести перші попередні підсумки, побачити перспективи та обговорити нагальні питання.

Директор коледжу Роман Васильович Сендзюк ознайомив їх з успіхами і досягненнями коледжу за час його існування. Далі звернув увагу на питання і проблеми, які виникають під час навчання і виховання студентів, розповів про роботу усіх структурних підрозділів коледжу, які дбають про належну організацію навчально-виховного процесу (відділення, циклові комісії, психологічна служба, студентське самоврядування). Особливу ж увагу акцентував на адаптації студентів-першокурсників до навчання у коледжі.

Заступник директора з навчальної роботи ознайомив батьків із навчальним планом, який мусять виконати їхні діти, аби успішно скласти заліково-екзаменаційну сесію.

На завершення директор подякував усім за зустріч і висловив сподівання на конструктивну і плідну співпрацю на майбутнє в ланцюгу студент - викладач - батьки.

Далі, батьки мали можливість безпосередньо у кабінетах, по окремих академічних групах, більш детально поспілкуватися з класними керівниками та викладачами, які ведуть заняття у їхніх дітейКожен батько чи мати отримали детальний аналіз відвідування та результатів навчання їхніх сина чи доньки за два місяці.

Олександр Литвиненко, викладач спецдисциплін, редактор сайту

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3966
Відвідувачів сьогодні: 496
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 286689