"ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК - 2015"

В нашому коледжі відбувся черговий "Олімпійський урок".

Цьогоріч учні шкіл міста та студенти вели жвавий діалог із Миколою Моторним - начальником інформаційно-аналітичного відділу Комітету фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України, заслуженим журналістом України та Віктором Маурером - професором кафедри лісовідновлення та лісорозведення Навчально-наукового інституту лісового та садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), чемпіоном Радянського союзу з футболу по товариству «Трудові резерви» 1965 року.

На Олімпійський урок завітали майже 500 школярів і студентів Посульського краю. Спочатку домовилися поспілкуватися півгодини. Не вклалися. Продовжили ще на півгодини. Знову не вклалися. Захід тривав 1 годину 50 хвилин. Якщо відверто і чесно, то і цього не вистачило. 

Віктор Маурер цікаво і дохідливо розповів про історію Олімпійського руху, про багатьох відомих українських спортсменів-олімпійців, з яким він особисто знайомий. На запитання: чи не заважав спорт вчитися в школі та училищі, а потім і в університеті, Віктор Мельхіорович відповів: «А як він може заважати. Адже це було моє хобі. Тому встигав скрізь – добре вчитися, вчасно відвідувати спортивну секцію, щоранку робити фізичну зарядку, звичайно, був час і на інші уподобання».

Всі залишилися задоволені не лише призами, які отримали за те, що задавали питання гостю, але і змістовними відповідями. Серед учнів шкіл міста було розіграно головні призи - футбольні м’ячі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 566
Відвідувачів сьогодні: 145
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272577