Екскурсія на розсадник «Осокор». Співпраця з виробництвом – якісна підготовка майбутніх фахівців

ЕКСКУРСІЯ НА РОЗСАДНИК «ОСОКОР». СПІВПРАЦЯ З ВИРОБНИЦТВОМ – ЯКІСНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ!

 2015-09-29

28 вересня студенти груп СПГ-21 та СПГ-31 разом з викладачами відвідали «колиску» декоративних дерев та кущів – Лазірківський розсадник декоративних рослин «ОСОКОР».

 

Відвідувачів привітно зустріли працівники розсадника та його директор – Андрій Анатолійович Бут, який особисто і проводив екскурсію.

Екскурсія розпочалась з розповіді про історію розсадника, будівництво якого розпочалось у 2005 р, а повноцінно запрацював він з 2007р. Зараз територія розсаднику займає близько 15 га, 12 з яких відведено на плантації, а 3 – на господарські будівлі, склади, цехи та відділ контейнерних рослин.

Студенти з захопленням розглядали багатий асортимент різних хвойних та листяних порід, а Андрій Анатолійович, при нагоді, перевіряв їх знання з дендрології, ботаніки та інших природничих наук. Студентам було показано технологію правильного догляду за рослинами, їх стрижку для надання різних геометричних форм, техніки щеплення та новітні технології з вирощування та пересадки рослин, проведені майстер-класи зі стрижки дерев та щеплення рослин.

Дбайливі руки працівниць щоденно доглядають за ніжними та тендітними саджанцями дерев та чагарників, пересаджують їх з контейнера до контейнера, надають їм красивих форм, підживляють та поливають їх. Справжньою гордістю розсадника є дерева у стилі «Nivaki», які зайняли  призове місце на виставці декоративних рослин.

Не обійшлося без частування, студентів пригостили гарячим чаєм та смаколиками до нього.

Під кінець зустрічі, на згадку про розсадник, Андрій Анатолійович подарував коледжу, викладачам, студентам саджанці хеномелесу низького.

Студенство було приємно вражено від побаченого і дуже вдячні Андрію Анатолійовичу за його гостинність, розповіді у змістовній і зрозумілій формі, та наглядний приклад того, як фанат своєї обраної спеціальності може стати успішною людиною!

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2438
Відвідувачів сьогодні: 86
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263058