Співпраця з виробництвом – якісна підготовка фахівців1

 СПІВПРАЦЯ З ВИРОБНИЦТВОМ – ЯКІСНА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ

28 березня 2016 року у студентів групи СПГ-31 розпочалася навчальна практика з дисципліни "Розсадники декоративних культур".

Цього дня була здійснена екскурсія в декоративний розсадник «Осокор», що знаходиться у селі Лазірки Оржицького району. 

28 березня 2016 року у студентів групи СПГ-31 розпочалася навчальна практика з дисципліни "Розсадники декоративних культур". Цього дня була здійснена екскурсія в декоративний розсадник «Осокор», що знаходиться у селі Лазірки Оржицького району.

Цього разу це була не просто екскурсія по території, а і тренування практичних навичок виконання щеплення декоративних деревних рослин. Оскільки цей процес студенти знали лише в теорії, директор розсадника Андрій Бут провів майстер-клас і запропонував студентам виконати та засвоїти техніку окулювання, щеплення в розщіп, вприклад, за кору та інші види. В процесі навчання Андрій Анатолійович контролював та пояснював як виконувати ті чи інші маніпуляції, допомагаючи студентам, коли в них виникали складності в роботі.

Після виконання практичних завдань, студенти оглянули поля окулянтів, оцінили вдалі та невдалі результати виконання щеплення декоративних деревних порід і зрозуміли що метод «спроб і помилок» є одним з найправильніших та достовірних при розмноженні декоративних рослин.

Побачивши успішні результати, студенти зрозуміли що будь-яка ідея має право на життя, лише необхідно докласти зусиль для її виконання.

І, звісно, не обійшлося без частування. У прекрасній атмосфері п’ючи запашний чай із смачним печивом, студенти ділилися враженням від побаченого і почутого, дякували Андрію Анатолійовичу за те, що він приділив їм час, провів цікаву та змістовну лекцію, дав можливість перевірити і закріпити свої теоретичні знання на практиці.

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2934
Відвідувачів сьогодні: 217
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263189