Відвідали «День відкритих дверей» в НУБіП України

 ВІДВІДАЛИ «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» В НУБІП УКРАЇНИ

25 жовтня студенти нашого коледжу відвідали Національний університет біоресурсів і природокористування України, який проводив «День відкритих дверей» для випускників технікумів та коледжів.

У першій частині, яка розпочалася у головному корпусі, відбувалася презентація наукових доробків факультетів та Навчально-наукових інститутів.

На загальній зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком ми дізналися про історію, сьогодення та перспективи університету.

Про умови та Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році презентував відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук.

Перша частина «Дня відкритих дверей» завершилася виступами творчих колективів кафедри культурології навчального закладу.

Друга частина розпочалася у навчальному корпусі №1, де після прогулянки стежками Ботанічного саду ми прибули до Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства. 

У читальній залі інституту нас зустрів зустрів заступник директора ННІ Віктор Свинчук, який познайомив нас з підрозділами інституту, розповів про особливості як професійного, так і духовного зростання в університеті, і ми більш поглиблено дізналися про умови вступу на спеціальності «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Деревообробні меблеві технології».

Найбільше нас зацікавили експонати музею лісових звірів і птахів ім. О.О. Салганського та cучасної лабораторії для практичного навчання студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства фірми «STIHL».

Делегацію нашого коледжу супроводжував наш випускник 2017 року, а нині студент університету та голова студентської організації Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Олексій Сегеда.

На останок ми відвідали кафедру військової підготовки, де дізналися про підготовки офіцерів-запасу, та змогли спробувати себе на влучність кидання ножа...

На останок зазначимо, що делегація нашого коледжу була найчисельнішою у порівнянні з іншими…

Володимир Макаревич, викладач фахових дисциплін;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 145
Відвідувачів сьогодні: 75
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 260007