Зустріч з поезією

 ЗУСТРІЧ З ПОЕЗІЄЮ

7 листопада відбулася зустріч з письменником, поетом, головним редактором міськрайонної газети «Лубенщина» Олександром Міщенком.

До актової зали завітали не тільки першокурсники, які знайомляться з літературою рідного краю, а й студенти старших курсів, викладачі коледжу, яким цікаво було почути живе поетичне слово.

Олександр Міщенко на сьогодні є членом Національної спілки письменників України, талановитий наш земляк, у доробку якого кожен може знайти твір за вподобанням. Його поезії про події на сході України викликали почуття суму й ще раз змусили присутніх замислитися над загальнолюдськими цінностями.

Впродовж зустрічі лунала поезія як у виконанні автора, так і студентів студентської молоді. Своєрідний поетичний флешмоб завершила ведуча заходу, заступник директора з виховної роботи Аліна Козачкова, продекламувавши вірш Олександра Міщенка «Кохання».

Директор коледжу Роман Васильович Сендзюк висловив подяку гостеві, побажання подальших творчих здобутків і вручив на згадку символічний подарунок.

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи,

Світлана Корнієнко, викладач української мови та літератури;

фото - авторів

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1979
Відвідувачів сьогодні: 1185
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252876