Практика з лісових культур пройшла успішно

 ПРАКТИКА З ЛІСОВИХ КУЛЬТУР ПРОЙШЛА УСПІШНО

2015-09-21

Теплий цьогорічний вересень як найкраще сприяв проходженню навчальної практики з лісових культур.

Для належного засвоєння  практичного матеріалу були підібрані відповідні лісокультурні об'єкти: лісовий розсадник, відділення закритого ґрунту та площі лісових культур Приміського лісництва Лубенського лісгоспу, дендропарк коледжу.

На практиці з лісових культур студенти ознайомились з основними питаннями проведення інвентаризації садивного матеріалу в розсаднику, лісових культур, проводили оцінку кількості та якості врожаю основних деревних та чагарникових порід, заповнювали первинну документацію по інвентаризації лісових культур. Також була зібрана та оформлена колекція насіння деревних та чагарникових порід.

Але найбільше студентам запам'ятався третій день практики, коли було отримано безліч вражень. Вони побували в Приміському лісництві поблизу Лубен, маючи змогу отримати і закріпити нові знання та побачити як проходять роботи в розсаднику, адже не даремно говорять: «Краще один раз побачити ніж сто разів почути».

По завершенню практики група лісівників 3 курсу успішно досягла поставленої мети навчальної практики та отримали позитивні оцінки.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 961
Відвідувачів сьогодні: 666
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252357